Virtiniai su mėsos įdaru 350 g, Miltinuko receptas

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 230
    Į krepšelį 

    Rankų darbo virtiniai su kiaulienos kumpiu.

  • Rankų darbo virtiniai su mėsos įdaru Miltinuko receptas.

    Sudedamosios dalys: tešla 55 % (miltai, vanduo, augalinis aliejus su karotinu, druska), įdaras 45 % (kiaulienos kumpis 34 %, lašiniai, svogūnai, druska, kvapieji, juodieji pipirai).

    Laikymo sąlygos: -15....-18 C temperatūroje. Atšildžius suvartoti iškart.

    Paruošimo būdas: į verdantį vandenį suberti sušaldytus virtinukus. Druskos, prieskonių pagal skonį. Virti 5 - 8 min.

    Kilmės šalis: Lietuva.

    UAB Miltinuko receptas.

    Tikroji prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Primename, kad ūkininkų produkcija yra daugiausiai rankiniu būdu pagaminta, todėl forma ir išvaizda gali skirtis. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl visada rekomenduojame perskaityti esančią ant prekės pakuotės.
    Pakuojama 350 g.
    Ūkininkų ir smulkiųjų gamintojų produkcija nėra apdorojama jokiomis papildomomis medžiagomis reikalingomis prailginti galiojimo terminą.

  • Alternatyvios prekės

    Naminiai Varškėčiai 400 g, Miltinuko receptas

    Varškėtukai - rankų darbo, su kaimiška varške.

    Kaina 195
    Virtiniai Skanučiai su mėsos įdaru 350 g, Miltinuko receptas

    Rankų darbo virtiniai su kiauliena.

    Kaina 210
    Miltiniai Ežiukai 400 g, Miltinuko receptai

    Miltiniai virtinukai iš vaikystės virtuvės :).

    Kaina 130
    Naminiai Čeburėkai 400 g, Miltinuko receptas

    Čeburėkai - rankų darbo, su kiaulienos kumpiu.

    Kaina 215