Virtiniai Skanučiai su mėsos įdaru 350 g, Miltinuko receptas

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 210
    Į krepšelį 

    Rankų darbo virtiniai su kiauliena.

  • Rankų darbo virtiniai Skanučiai su mėsos įdaru.

    Sudedamosios dalys: tešla 55 % (miltai, kefyras, vanduo, kiaušinių masė, augalinis aliejus, druska, cukrus), įdaras 45 % (kiauliena 35,5 %, svogūnai, vanduo, druska, kvapieji, juodieji pipirai).

    Laikymo sąlygos: -15....-18 C temperatūroje. Atšildžius suvartoti iškart.

    Paruošimo būdas: į verdantį vandenį suberti sušaldytus virtinukus. Druskos pagal skonį. Virti 6 - 8 min.

    Kilmės šalis: Lietuva.

    UAB Miltinuko receptas.

    Tikroji prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Primename, kad ūkininkų produkcija yra daugiausiai rankiniu būdu pagaminta, todėl forma ir išvaizda gali skirtis. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl visada rekomenduojame perskaityti esančią ant prekės pakuotės.
    Pakuojama 350 g.
    Ūkininkų ir smulkiųjų gamintojų produkcija nėra apdorojama jokiomis papildomomis medžiagomis reikalingomis prailginti galiojimo terminą.

  • Alternatyvios prekės

    Miltiniai Ežiukai 400 g, Miltinuko receptai

    Miltiniai virtinukai iš vaikystės virtuvės :).

    Kaina 130
    Virtiniai su mėsos įdaru 350 g, Miltinuko receptas

    Rankų darbo virtiniai su kiaulienos kumpiu.

    Kaina 230
    Naminiai Čeburėkai 400 g, Miltinuko receptas

    Čeburėkai - rankų darbo, su kiaulienos kumpiu.

    Kaina 215
    Naminiai Varškėčiai 400 g, Miltinuko receptas

    Varškėtukai - rankų darbo, su kaimiška varške.

    Kaina 195