Šviežios kalakuto kepenėlės 500 g, ūk. L. Rutkauskas

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 320
    Į krepšelį 

    Kalakuto kepenėles labai skanu troškinti.

  • Šviežios kalakuto kepenėlės 500 g, ūk. L. Rutkauskas

    Kalakutiena - laikoma viena sveikiausių mėsos rūšių. Kalakutiena – rečiausiai alergiją sukelianti mėsos rūšis.

    Kalakuto subproduktus skanu troškinti - skrandelius, širdeles ir kepenėles. Iš troškintų subproduktų labai skanus yra paruošiamas paštetas.

    Laikymo sąlygos: +3....+6 C temperatūroje.

    Ūkininkas L. Rutkauskas.

    Tikroji prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Primename, kad ūkininkų produkcija yra daugiausiai rankiniu būdu pagaminta, todėl forma ir išvaizda gali skirtis. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl visada rekomenduojame perskaityti esančią ant prekės pakuotės

    MĖSA PAKUOJAMA 500 g.

    Ūkininkų ir smulkiųjų gamintojų produkcija nėra apdorojama jokiomis papildomomis medžiagomis reikalingomis prailginti galiojimo terminą.

  • Alternatyvios prekės

    Šviežia kalakuto šlaunelė (s/k, s/o) 1 kg, ūk. L. Rutkauskas

    Kalakuto šlaunelė – galima kepti, virti, troškint.

    Kaina 685
    (685/Kg)
    Šviežia smulkinta kalakuto mėsa 500 g, ūk. L. Rutkauskas

    Smulkinta kalakuto mėsa – maltinukams, kotletams, įdarams, paskaninti daržovių sriubą "frikadeliais"...

    Kaina 395
    Šviežia kalakuto filė 1 kg, ūk. L. Rutkauskas

    Kalakutiena – rečiausiai alergiją sukelianti mėsos rūšis.

    Kaina 1095
    (1095/Kg)