Naminiai Čeburėkai 400 g, Miltinuko receptas

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 215
    Į krepšelį 

    Čeburėkai - rankų darbo, su kiaulienos kumpiu.

  • Naminiai Čeburėkai.

    Sudedamosios dalys: tešla 55 % (kvietiniai miltai, kefyras, kiaušinių masė, augalinis aliejus, druska, cukrus), mėsos įdaras 45 % (kiaulienos kumpis 34 %, lašiniai, svogūnai, geriamasis vanduo, druska, kvapieji pipirai, juodieji pipirai).

    Laikymo sąlygos: -15....-18 C temperatūroje. Atšildžius suvartoti iškart.

    Paruošimo būdas: į įkaitintą aliejų atsargiai dėti čeburėkus. Virti aliejuje, kol gražiai paruduos.

    Kilmės šalis: Lietuva.

    UAB Miltinuko receptas.

    Tikroji prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Primename, kad ūkininkų produkcija yra daugiausiai rankiniu būdu pagaminta, todėl forma ir išvaizda gali skirtis. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl visada rekomenduojame perskaityti esančią ant prekės pakuotės.
    Pakuojama 400 g.
    Ūkininkų ir smulkiųjų gamintojų produkcija nėra apdorojama jokiomis papildomomis medžiagomis reikalingomis prailginti galiojimo terminą.

  • Alternatyvios prekės

    Naminiai Varškėčiai 400 g, Miltinuko receptas

    Varškėtukai - rankų darbo, su kaimiška varške.

    Kaina 195
    Virtiniai Skanučiai su mėsos įdaru 350 g, Miltinuko receptas

    Rankų darbo virtiniai su kiauliena.

    Kaina 210
    Miltiniai Ežiukai 400 g, Miltinuko receptai

    Miltiniai virtinukai iš vaikystės virtuvės :).

    Kaina 130
    Virtiniai su mėsos įdaru 350 g, Miltinuko receptas

    Rankų darbo virtiniai su kiaulienos kumpiu.

    Kaina 230