Miltiniai Ežiukai 400 g, Miltinuko receptai

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 130
    Į krepšelį 

    Miltiniai virtinukai iš vaikystės virtuvės :).

  • Miltiniai Ežiukai.

    Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo, kiaušinių masė, augalinis aliejus su karotinu, druska.

    Laikymo sąlygos: -15....-18 C temperatūroje. Atšildžius suvartoti iškart.

    100 g produkto maistinė vertė: baltymų – 9,0 g, angliavandenių – 34,0 g, riebalų – 1,0 g. Energinė vertė: 762 kJ/181 kcal.

    Paruošimo būdas: sušaldytus bulvių kukulius sudėti į pasūdytą verdantį vandenį (~2 l), vandeniui užvirus. Druskos pagal skonį. Virti 5 - 7 min.

    Kilmės šalis: Lietuva.

    UAB Miltinuko receptas.

    Tikroji prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Primename, kad ūkininkų produkcija yra daugiausiai rankiniu būdu pagaminta, todėl forma ir išvaizda gali skirtis. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl visada rekomenduojame perskaityti esančią ant prekės pakuotės.

    Pakuojama 450 g.

    Ūkininkų ir smulkiųjų gamintojų produkcija nėra apdorojama jokiomis papildomomis medžiagomis reikalingomis prailginti galiojimo terminą.

  • Alternatyvios prekės

    Virtiniai su mėsos įdaru 350 g, Miltinuko receptas

    Rankų darbo virtiniai su kiaulienos kumpiu.

    Kaina 230
    Virtiniai Skanučiai su mėsos įdaru 350 g, Miltinuko receptas

    Rankų darbo virtiniai su kiauliena.

    Kaina 210
    Naminiai Čeburėkai 400 g, Miltinuko receptas

    Čeburėkai - rankų darbo, su kiaulienos kumpiu.

    Kaina 215
    Naminiai Varškėčiai 400 g, Miltinuko receptas

    Varškėtukai - rankų darbo, su kaimiška varške.

    Kaina 195