Marinuoti kopūstai su paprikomis 500 g, J. Gripinskaja

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 250
    Į krepšelį 

    Marinuoti kopūstai su paprikomis - puikus garnyras.

  • Marinuoti kopūstai su paprikomis, J. Gripinskaja.

    Puikus, skanus garnyras! Jei Jums jau pabodo garnyras rauginti kopūstai ar marinuoti agurkai skanaukite, ragaukite šias - Marinuotas kopūstų su paprikomis.

    garnyrui atsibodo rauginti kopūstai, marinuoti agurkai ar paprastos kopūstų salotos, išbandykite šias

    Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/skonis/pasigamink/2017/02/21/news/seimos-pamegtos-ziemines-kopustu-salotos-iskart-gaminkite-daugiau-611997/

    Sudėtinės dalys: morkos, paprika, morkos, saulėgrąžų aliejus, druska, cukrus, maistinė acto rūgštis.

    Atidarius pakuotę suvartoti per 24 val., bet ne ilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. Laikymo temperatūra: nuo 0° C iki +10° C.

    Gamintoja Justyna Gripinskaja, Vilniaus raj.

    Tikroji prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Primename, kad ūkininkų produkcija yra daugiausiai rankiniu būdu pagaminta, todėl forma ir išvaizda gali skirtis. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl visada rekomenduojame perskaityti esančią ant prekės pakuotės..

    Ūkininkų ir smulkiųjų gamintojų produkcija nėra apdorojama jokiomis papildomomis medžiagomis reikalingomis prailginti galiojimo terminą.

  • Alternatyvios prekės

    Rauginti kopūstai iš bačkos 700 g, ūk. R. Lukoševičius

    Einam valgyti raugtų kopūstų, kad pilvo nepūstų.

    Kaina 175
    Morkos korėjietiškai 500 g, J. Gripinskaja

    Korėjietiškos morkos - puikus garnyras.

    Kaina 250